Untitled

Tirsdag den 19. juni

Vi vågnede i det fineste solskinsvejr. Vi fik spist morgenmad og pakket båden sammen. Klokken 11.05 forlod vi Faaborg. Vi sejlede først igennem sejlrenden mellem Bjørnø og Dyreborg, videre forbi Avarnakø og Lyø. Vi fulgte Ærø med Avarnakø og efterfulgt af Drejø på bagbord side. Vi så et enkelt marsvin som fulgte os meget tæt.
Efter 3 timers sejlads hvor Jørgen fortalte de gode gamle sejlerhistorier fra Tøsens togter, kom vi til anduvningsbøjen til sejlrenden indtil Ærøskøbing Havn. Smukt kom Tøsen ind i havnen og vi fandt en rigtig god plads. Så stegte vi rødspætter, som blev spist på rugbrød.
Georg og René blev i båden og hyggede og Minh Sa, Jørgen, Stinna og Ulla gik på shopping i Ærøskøbing. Inden vi gik ned i båden igen, blev der købt lidt ind til vores grillaften. Georg tændte op inde i grillhuset på havnen, og der var frisk pasta til med gulerødder ….det var lækkert.
Efter aftensmaden var René, Minh Sa og Stinna i bad. Jørgen gik i seng og sov inden hovedet ramte puden. Minh Sa og René sov kort efter. Tak for en super dag i det Sydfynske Øhav.

Skvulp skvulp fra Sejlerteamet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *