Untitled

Tirsdag den 5. Juni
Igen kunne vi allerede fra morgenen konstatere, at det blæste for meget, til at vi kunne sejle i dag.  Umiddelbart ser det dog ud til, at det skulle blæse knap så meget i morgen tidlig, så vi satser kraftigt på, at stå tidligt op og komme ud at sejle et par timer i morgen.
Efter noget morgenmad, var alle i bad, hvorefter der blev leget og spillet på iPad. Da vi skulle have frokost fik vi pludselig besøg af et par svaner, hvis hoveder nåede op til kanten af båden.  De fik lidt mad af os alle.
I eftermiddag har vi været ude at gå en tur. Vi fik en is på vejen. Det var ikke så tosset endda:-)…Vi fandt også lige en geocach ved brandstationen.
Ellers er eftermiddagen gået med at slappe af, være på legepladsen og hygge i båden. Kl. Knap 18 gik vi ned på Dyreskuepladsen, hvor Garderhusarerne holder til i disse dage og hvor man kunne se både hestene og noget opvisning. Vi så Jim lyngvil ( hvis det staves sådan), men ingen af de unge mennesker vidste, hvem han var/er, så de var knap så benovede over at se ham:-)
Efter at have set hestene, var vi henne og se noget “handicap-ride-opvisning”. Især drengene syntes dog ikke, at det var  sjovt at se på og der var så mange mennesker, at vi ikke kunne se det ordentligt. Vi valgte derfor, at gå hjem igen. Klokken var også blevet mange og vi havde en lang gåtur foran os. Da vi kom hjem, var det tid til at gøre klar til natten og både Nicki, Nicoline og Tobias ligger nu i deres senge og er tæt på at overgive sig til søvnen….
Tak for endnu en dejlig dag på ” Tøsen”.

“The Sailors”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *